ЦСКА ще се съсредоточи към това да привлече футболисти в лявата зона на терена по време на зимния трансферен прозорец, пише "Тема Спорт". Стойчо Младенов и останалите отговорници за селекционните процеси на "Армията" вече търсят подходящите опции.

В лявата зона на отбраната в момента е Брадли Мазику, като той няма никаква друга конкуренция. На всичко отгоре договорът му изтича през следващото лято и все още не е ясно дали ще бъде подновен. На неговия пост единствено се подвизаваше Жеферсон, но той бе преквалифициран в дефанзивен полузащитник.

ЦСКА ще се опита да си осигури услугите и на крило по време на паузата. Отляво от началото на сезона несменяем титуляр е Яник Вилдсхут, а отдясно играе Георги Йомов. Алтернатива на Вилдсхут от настоящия състав могат да бъдат Греъм Кери и Йоан Баи, но ирландецът прави добри игри повече, когато се подвизава зад нападателя.

През зимата ЦСКА ще се подсили с две или три нови попълнения, а както вече се писа, привлеченият през лятото Жуниор Нзила най-вероятно ще си тръгне от клуба.

Калоян Кръстев: Чиста дузпа срещу Баи, после играч на Зоря игра с ръка

Калоян Кръстев: Чиста дузпа срещу Баи, после играч на Зоря игра с ръка

Коментар от нападателя