Част от играчите на ЦСКА бяха главни действащи лица по време на награждаването за "Футболист на годината". 

Капитанът Юрген Матей дори получи цели три приза - за най-красив гол, за най-добър на своята позиция и за най-добър чужденец. Последният раздели с друг много важен играч на "червените" - Жорди Кайседо.

Георги Йомов пък влезе в престижната тройка за най-добър футболист на 2021-а.

А треньорът Стойчо Младенов е първи подгласник на спечелилия наградата Илиан Илиев.

Георги Чорбаджийски: Брат ми е за пример, предполагам, че ЦСКА ще победи Стал

Георги Чорбаджийски: Брат ми е за пример, предполагам, че ЦСКА ще победи Стал

Мачът е в петък

Казват, че здравият труд винаги се отплаща. През изминалата година пролича, че 31-кратният шампион е направил още една крачка от развитието си и вече е много близо до върха. А изброените отличия са плод на много работа от всеки един в клуба.

Защото както Матей, така и Кайседо, и Йомов имаха слаби мачове през изминалите 12 месеца, няма как без такива. Но пък във важните моменти бяха покрити от своите съотборници и заедно се справиха с трудностите. По този начин спечелиха Купата на България и дадоха на феновете цели 12 европейски вечери в една от най-дългите кампании в клубната история изобщо.

Когато пък се видя, че нещата в груповата фаза на Лига на конференциите не вървят, треньорското ръководство много умело смени приоритета на първенството и догони откъсващия се към нова титла Лудогорец.

Греъм Кери пристигна в лагера на ЦСКА

Греъм Кери пристигна в лагера на ЦСКА

Феновете си отдъхнаха

На церемонията снощи ЦСКА получи заслужена оценка.

С призовете несъмнено настроението в отбора ще се покачи. Сега обаче следва по-важната част - да бъдат защитени. 

Годините на пауза без шампионска титла станаха твърде много и към момента това е голямата цел. За мнозина дори единствената.

Повечето юноши в академията на клуба не си спомнят ЦСКА шампион в съзнателния си живот. Ако настоящият отбор успее да върне титлата в София, то всеки един футболист и служител в клуба ще изпише името си със "златни" букви.

Звезда на ЦСКА с основна роля за трансфера на Пламен Гълъбов

Звезда на ЦСКА с основна роля за трансфера на Пламен Гълъбов

Яник Вилдсхут е убедил защитника

Тези момчета вече доказаха, че могат много да се борят за целите си.

Малко са отборите в Европа, които изиграха толкова много мачове в кратък период от време, докато лазаретът е препълнен с контузени играчи. А във всеки следващ сблъсък ЦСКА даваше по още една свидна жертва.

Призовете за "Футболист на годината" отминаха, емоциите до дни ще отшумят и идват няколко важни месеца в столичния гранд.

Борбата за титлата започна почти отначало - 2 точки преднина се губят само в рамките на кръг. Списъкът с контузени почти е занулен също, а отборът се готви в идеални условия. Няма ги вече и мачовете в Европа, където корави отбори те пресират по 90 минути, а след дни имаш тежко изпитание у нас. 

Стойчо Младенов не беше провел лятна подготовка с тима и сега може да навакса. Докато през есента нещата в ЦСКА се случваха някак в движение и пак се получаваше, то сега всички предпоставки за краен триумф в шампионата са налице.

ЦСКА се похвали с най-много футболни отличници за 2021 година

ЦСКА се похвали с най-много футболни отличници за 2021 година

Обявяването на резултатите стана онлайн