Нападателят на ЦСКА Марк-Емилио Папазов бе главно действащо лице във Вечното дерби на Трета лига срещу дубъла на Левски. Играчът, който попада и в сметките на Саша Илич, е юноша на Левски, но на 15 години си тръгва в посока "Българска Армия", a днес на "Герена' вкара попадение и удари греда.

ЦСКА II със сладка победа срещу Левски II на "Герена", Марк-Емилио Папазов с дежурен гол срещу "сините"
Обновена

ЦСКА II със сладка победа срещу Левски II на "Герена", Марк-Емилио Папазов с дежурен гол срещу "сините"

Мач за историята

В свое интервю Папазов разкрива какви са причините затова негово решение като пояснява, че става въпрос за лоша атмосфера в съблекалнята."В съблекалнята никой не говореше, всички мълчаха. Когато аз кажех нещо, съотборниците тръгваха срещу мен. А аз не съм конфликтен, никога не съм търсил скандал. Треньорът Красимир Петров направи опит да ме задържи, шефът на школата Даниел Боримиров също искаше да остана, но нямаше как вече... просто не издържах на "Герена" и избрах да премина в ЦСКА.

Първо потърсихме Атанас Борносузов, след което той ме свърза с настоящия ми треньор при "армейците" Христо Марашлиев. Той много се зарадва, че се навих да заиграя при тях. Не всеки ден футболист на Левски преминава в ЦСКА и обратното. Успях веднага да се наложа в новия отбор, като дори след няколко дни започвам тренировки с по-големите - 17-годишните", казва преди време Папазов в интервю за "Блиц".