Бившият треньор на ЦСКА - Бруно Акрапович, смята, че продажбата на Тиаго ще е голяма загуба за отбора. Босненецът сподели и дали има промяна в играта на тима при Любослав Пенев. 

"Промени ли Любо Пенев нещо в ЦСКА след мен? Със сигурност. Той си има своите виждания. ЦСКА има по-лесен противник от Локо (Пловдив) в Европа и задължително трябва да продължи в следващия кръг. Не мисля, че ще имат проблеми. Сега е по-лесно да се влезе в групите. Със сигурност Лигата на конференциите е по-слаб турнир от Лига Европа. Шансът е тук, всичко зависи от ЦСКА. Медалите за Купата на България пристигнаха - и за мен, и за помощника ми Бранко Окич. Благодаря на ЦСКА за доброто отношение. Искам да поддържат нормални контакти с бившите си отбори. Нямам никакъв проблем с хората.

Липсата на Занев и Тиаго? Занев е голяма личност не само за ЦСКА, но и за българския футбол. Той винаги можеше да помогне и в отбора трябва да има такива играчи като него и Тиаго, които да помагат на по-младите, на новите. ЦСКА трябва да намери сега нови лидери. Затова какъв играч е Тиаго ще кажа, че в нито един мач нямаше под 12 пробягани километра. Имах данните пред себе си след всеки двубой. Много качествен играч, който дава сила на отбора. Това е тежка загуба за ЦСКА. Пожелавам успех на ЦСКА на всички фронтове", заяви Бруно Акрапович пред "Тема Спорт".

ЦСКА сваля цената на Валентин Антов

ЦСКА сваля цената на Валентин Антов

Интерес към защитника има от Франция