Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович беше избран за Треньор на месец декември 2020. Специалистът печели за първи път приза откакто води "червените" Акрапович благодари за наградата и анализира актуални теми около отбора. 

"Благодаря за получената награда, искам да направим феновете ни щастливи и ще дам всичко от себе си за успехите на тима. В Турция подготовката мина отлично, заложихме на физическата подготовка, изиграхме 3 мача, доволен съм от момчетата и работата им. 

От 9 септември: Край на тирето в името на ЦСКА, промяната ще бъде и в БФС

От 9 септември: Край на тирето в името на ЦСКА, промяната ще бъде и в БФС

Тогава се навършват 5 години от фалита на старото дружество

Акрапович сподели мнение и за евентуален трансфер на Али Соу.

"Такъв играч като Соу не се намира лесно, ще ми е трудно ако той напусне. Доволен съм от играчите с които разполагам, имаме достатъчно хора, с които мога да постигна това, което искам. Новият играч е младо момче, има качества, знае как да играе с топката, ще видим как ще се представи. Във всяка тренировка играчите дават максимума, виждат се добри неща, играчите правят това, което аз искам", заяви специалистът.

ТОПСПОРТ разбра кой е ганаецът на проби в ЦСКА

ТОПСПОРТ разбра кой е ганаецът на проби в ЦСКА

Вижте тук името му

Акрапович заяви, че ЦСКА ще се бори с Лудогорец до последно за титлата. 

"Шест точки е разликата. Лудогорец е силен отбор, ние ще се опитаме да сме близо до тях, ако те сбъркат. Ще дадем всичко от себе си, за да ги настигнем", коментира той по повод битката за титлата с шампионите от Лудогорец.

По повод нападките от Христо Крушарски, Акрапович сподели:

"Не разбирам защо хората се опитват да създават напрежение между нас, при мен има някакви граници, треньорите трябва да имат предизвикателства пред себе си. Трябва и двете страни да са разбрани, има доста негативни неща спрямо мен".