Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде първото си интервю за 2021 година пред клубния сайт. Специалистът разкри, че е много доволен от видяното в първата тренировка на "червените" и вижда желание във футболистите. Босненецът добави, че трансфери ще има, само при положение, че набелязаните са по-добри от играчите на "армейците".

"Честита нова година на всички наши скъпи фенове. Желая им по-хубава и по-красива 2021-а и да сме живи и здрави и да се радвам на успехите на отбора", започна Акрапович.

ЦСКА започна подготовка, четирима юноши се готвят с тима

ЦСКА започна подготовка, четирима юноши се готвят с тима

Утре отборът тръгва за Истанбул

"Настроението е фантастично в отбора. Вижда се, че момчетата искат да работят. Вижда се, че са работили и по плановете за празниците, а сега зависи от нас-щабът да ги подготвим и да продължим с добрите резултати.

Утре заминаваме за Истанбул, след което до Алания и там ще провеждаме трудни задачи. Имаме три контроли, като противниците не са толкова тежки, тъй като искам постепенно да развием отбора. Искам и да избегнем травмите и ще им помогнем да развият качествата си".

Скритите козове на Али Соу от ЦСКА

Скритите козове на Али Соу от ЦСКА

На него може да се разчита

"Винаги може да се очакват трансфери, но ще дойде някой, който е по-добър от сегашните играчи. Това е трудно, защото имаме много добър отбор. Отиваме да се подготвим добре, с добро настроение. Искам да си пожелая ЦСКА да се върне в посоката, която трябва. Това е голям клуб. Обичам да казвам, че това са четири големи букви и е отговорност за играчи и треньори. Ще направим всичко възможно да зарадваме феновете с нашата игра", завърши Бруно Акрапович.