Старши-треньорът на столичния ЦСКА Бруно Акрапович разкри пред медиите в родината си, че е отказал да поеме Босна и Херцеговина. Специалистът направи любопитно сравнение за "червените".

"Звездан Мисимович ми се обади, преди да поема ЦСКА. Решихме да запазим разговора в тайна, защото не исках да нагнетявам напрежението. В допълнение, тогава имах кавга с вече бившия ми клуб - Локомотив (Пловдив). Както и да е, междувременно получих обаждане от ЦСКА и трябваше да претегля и преценя кое предложение да приема.

Да поема риск и да чакам за поста на селекционер, или да водя ЦСКА. Накрая реших, че все още не е настъпило подходящото време да водя Босна и Херцеговина, все още трябва да работя върху себе си. Но моята цел е един ден да водя родината си", заяви Акрапович пред сайта sportske.ba.

"Колкото до ЦСКА - има голяма разлика с предишния ми клуб. От цялостната организация до всякакви възможности. Знаете ли, когато ЦСКА се обажда, е равносилно на това Байерн (Мюнхен) да ти се обади. Просто си опаковаш багажа и тръгваш! Поласкан съм, че се спряха на мен. Това означава, че съм свършил добра работа и тя не е останала незабелязана. В новия си тим смених начина на игра, започнахме да се представяме по-силно и се надявам, че с времето ще ставаме все по-добри и по-добри", добави босненският наставник.

Рома излиза с юношите срещу ЦСКА

Рома излиза с юношите срещу ЦСКА

"Вълците" не се борят за нищо