Старши треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович даде пресконференция преди дербито с Локомотив (Пловдив).

Специалистът сподели, че не пази лоши чувства към бившия си отбор и ще ги приеме добре на "Българска армия", но упрекна "смърфовете" за решението да направят виртуална екскурзия за феновете до столицата.

"Винаги се радвам за всеки мач, още повече за този двубой с Локомотив Пловдив. Имам много приятели в клуба. Няма негативни чувства в мен, радвам се за срещата утре. Те идват на гости и ще ги приема добре. Няма да се опитам да изненадам никой. Искам да стане здрав мач".

Снимка 521560

Източник: LAP.bg

"Изобщо не съм гледал нито една минута от предишните ни двубои. Не мога да забравя нещо качествено, то остава в главата ми веднага. Аз съм професионалист и гледам мачовете, които предстоят. Не трябва да се занимавам с миналото. Гледам двубоите напред. Това, което се случи с Лудогорец остава зад нас. Имахме хубави моменти през второто полувреме и ще надграждаме над това".

Бисмарк Чарлс започва титуляр срещу Локомотив (Пловдив)

Бисмарк Чарлс започва титуляр срещу Локомотив (Пловдив)

Нападателят оставя добри впечатления

"Надявам се Жеферсон и Пеняранда да са на пейката. Ще видим дали ще можем да разполагаме с тях. Амос се връща в групата. Имаме конкуренция, което е много важно за качеството на игра", каза босненецът."Видях за виртуалната екскурзия на феновете на Локо Пловдив. За мен това са глупости и напрежение преди мача. С виртуалните билети е супер, защото подкрепяш отбора си, но такива неща не трябва да се правят. Аз съм спокоен. Моята работа е моето хоби. Защитавам професията си и най-вече играчите си", заяви Акрапович.

"Винаги казвам, че сме ЦСКА и играем за трите точки. Какво означава рискуване? Искам да спечелим мача и да излезем на терена с манталитет на победители. Сашо Тунчев работи с мен три години и свършихме хубава работа. Качествено момче и дано да е научил нещо от мен. Не искам всичко да е взел от мен, защото той си има свои качества и път. Георги Илиев също е такъв. Имахме много добри отношения с него. Тунчев има качествата да промени нещата и му желая всичко най-добро. Утре искам да спечелим трите точки. За мен това е нормален мач - ЦСКА - Локомотив Пловдив. Излизаме за победата и виждам, че отборът все повече разбира стила и динамиката на играта", заяви Акрапович.

Росен Кирилов в "Топ прогнози": Надявам се Ганчев да остане в ЦСКА, декларацията на "Офендърс" преля чашата

Росен Кирилов в "Топ прогнози": Надявам се Ганчев да остане в ЦСКА, декларацията на "Офендърс" преля чашата

"В Лудогорец кои треньори успяха!? Не успяха чужденците, а българите."

"Ще видя как се чувстват футболистите. Сигурно някой е повече уморен. Ще преценя на кой да да дам почивка. Ще преценим най-доброто за отбора. Ще изчакам днешната тренировка и ще избера 11-те титуляри", заяви Бруно Акрапович.