Бившият старши треньор на ЦСКA Бруно Акрапович коментира спечелената Купа като обяви, че е безкрайно щастлив от триумфа на "червените".  Босненецът поясни и как се е стигнало до идването на Бисмарк Чарлс в тима.

"Виждаше се, че нито Арда, нито ЦСКА искаше да направи грешка, защото бяха наясно, че това ще реши финала. Затова нямаше чак толкова много шансове за гол. Арда може да е опасен със своя стил на игра. Но когато влезе Бисмарк, той направи едно много хубаво движение и реши мача. Получи и доста добро подаване от Юга. Защитникът Алекс Петков загуби крачка, а Бисмарк се освободи на малко пространство. Направи нещо много качествено и вкара фантастичен гол. За един финал по-перфектно не може и да бъде да се реши по този начин - с хубаво подаване и красив гол. Работата бе свършена перфектно пет минути преди края. Това бе и силен психологически момент. Честитя купата на всички момчета и много се радвам за тях. Още повече за Бисмарк. Той е много качествен играч, тепърва ще се развива, а като човек има уникални черти", сподели Акрапович пред "Тема спорт".

Бруно Акрапович е вариант за нов треньор на Левски?

Бруно Акрапович е вариант за нов треньор на Левски?

Това твърдят фенове

За идването на нападателя на "Армията" той обяви:

"Дани Ганчев ми се обади и ми даде неговото име. Проверих информацията от Косово и Северна Македония. Там имам доста познати от времето, когато работих. Дадоха ми хубаво мнение и препоръки за него, затова го поканих на проби. Само след няколко дни тренировки се видя, че има качества. Има движения, които са трудни за защитниците и това се видя с отиграването за гола във финала. Не сме сбъркали с Бисмарк. Потенциалът му е сериозен. Радвам се за успеха на ЦСКА. Феновете го заслужават", заяви Акрапович.