Едно от двете нови зимни попълнения на ЦСКА Браян Морено - вече се е възстановил от травмата си, но все още няма да облече екипа на "червените" в официален мач, пише "Мач Телеграф".

Колумбиецът дойде контузен при "армейците" и не е играл и минута дори в контролите на тима.

Щабът на ЦСКА иска по време на паузата за националните отбори, която стартира на 21 март, "армейците" да изиграят две контроли. Именно в тях Морено трябва да получи игрова практика и да бъде подготвен за официалните мачове на "червените".

ЦСКА пред раздяла с Федерико Варела

ЦСКА пред раздяла с Федерико Варела

Тръгва си през лятото

Дотогава Стойчо Младенов не смятал да разчита на крилото, въпреки че тимът изпитва огромни кадрови затруднения. Преди паузата за националните отбори ЦСКА играе с Царско село и Ботев Пловдив.

Въпреки че се борят за титлата, "червените" привлякоха само двама нови играчи през зимата. Дошлият от Бруске Маурисио Гарсес още не може да се пребори за титулярно място, докато последният мач на Морено за Атлетико Уила е от началото на ноември.

В мача срещу Царете наказания трябва да изтърпят Мазику и Амос Юга, а контузени са Юрген Матай и Варела. Като ляв бек ще бъде използван дефанзивният халф Жеферсон, а до Мухар ще застане Тибо Вион. В центъра на отбраната вместо капитана на терена ще бъде Томас Лам