Футболистът на ЦСКА Брадли де Нойер получи наградата си за Най-добър играч на 8-ия кръг в efbet Лига. Той говори пред медиите по много теми, включително как е решил да дойде в ЦСКА, защото на практика това е първото му интервю след пристигането в България. Де Нойер се върна и към червения картон, който си изкара срещу Сейнт Патрикс.

"Благодаря на съотборниците, на треньорите, благодаря, че получавам тази награда. Бях в Румъния, но там клубът не беше толкова голям като ЦСКА. Радвам се, че имах късмет да дойда тук и да подпиша с голям клуб като ЦСКА".

Маурисио Гарсес: Щастлив съм! Искам да вкарам много голове за ЦСКА, важни голове!

Маурисио Гарсес: Щастлив съм! Искам да вкарам много голове за ЦСКА, важни голове!

"Нещата се развиват по естествен път"

Нидерландецът се върна към гола си във вратата на ФК ЦСКА 1948, с който донесе победата на ЦСКА.

"Като ми попадне топката не знаех, че това ще стане гол. Шутирах и бях изключително щастлив, защото това беше мач с много емоции. Като видях, че отбелязвам този гол, наистина бях още по-щастлив, че печелим мача. Всеки път като ми падне топката и съм в добра позиция ще опитвам такива удари. Не всеки път ще ми се получава, но ще опитвам".

"Не беше хубаво отпадането от Европа, не се почувствахме добре. Играем вече за шампионата". Де Нойер коментира и червения си картон срещу Сейнт Патрикс.

"Не беше много умно от моя страна да реагирам на феновете. Отидох към тях, бутна ме един, аз му отвърнах. Ако бях легнал на земята, всичко можеше да се размине. Съжалявам, че го направих това нещо и не бих го направил отново, защото изпуснах следващите мачове", разкая се Де Нойер.

"След мача веднага не говорихме със Саша Илич, защото празнувахме победата. После говорихме с него и ми каза в други случаи да лягам на земята. Събра се една тълпа, създаде се впечатление, че е имало стълкновение, а то нямаше, просто се бутахме. Саша Илич ми каза просто да лягам на земята и да викам и да не се поддавам на провокациите от феновете".

"Не мога да кажа кога ще покажем най-доброто. Имаме достатъчно събрани точка. Всеки мач се мъчим да играем най-добре. Не мога да кажа точно кога ще зарадваме феновете с най-доброто. Стараем се да го правим всеки мач. Може би не показваме най-добрия футбол, но печелим точки. Понякога играеш добър футбол, пък не печелиш. Ще се постараем да покажем по-добър футбол.

. София е хубав град, има хубави момичета", завърши в шеговит тон Де Нойер.