Нападателят на ЦСКА Маурисио Гарсес се надява да вкара много голове през този сезон и да помогне на тима да спечели титлата.

Гарсес се адаптира към клуба и през този сезон се представя значително по-силно от предишния.

Снимка 586003

Източник: startphoto.bg

"През този сезон ще чувствам много щастлив, играя с голямо желание и нещата се развиват по естествен път. Не обичам да давам обещания, но всеки ден се трудя, искам да вкарам много голове, важни голове, да постигнем целите пред отбора, а дали ще стана голмайстор на първенството, ще видим", каза Гарсес на брифинг, след като бе награден за футболист на месец юли и играч на 4-ия кръг в еfbet Лигата.

Феновете на ЦСКА започнаха да събират пари за глобата на клуба

Феновете на ЦСКА започнаха да събират пари за глобата на клуба

Привържениците са твърдо решени да поемат разходите и да докажат, "че топлото посрещане на гостите не е било провокация".

"Жалко, че отпаднахме от Европа точно в тази фаза преди групите, но това вече е минало и сега най-важни са мачовете, които предстоят. Най-важно е да трупаме точки в първенството, дори когато не играе по най-добрия начин. Победите радват феновете.

Винаги съм бил добър в играта с глава. Във всички отбори преди ЦСКА съм вкарвал голове с глава и затова се ядосвах през миналия сезон, когато не се получаваше, но през този сезон работя по този компонент и бележа повече с глава", каза още Маурисио Гарсес.