Все още настоящият собственик на ЦСКА Васил Божков е забранил на сина си Антон да остане в управата на клуба, след като "червените" преминат в ръцете на новия шеф - индиеца Прамод Митал.

Близки до клуба от Борисовата градина твърдяха, че след продажбата на ЦСКА част от акциите ще останат в ръцете на сина на Васил Божков. Не на това мнение обаче е собственикът на "армейците", който решил да не хвърля сина си в огъня, след като той вече няма да има решаващата дума на "Армията".

Така индийският милиардер Прамод Митал ще разполага с цялата власт в ЦСКА, за която е настоявал още при преговорите с Божков. Незначителна част от акциите ще останат в ръцете на дребни акционери.

Индиецът вероятно ще получи и базите на клуба - стадион "Българска армия", базата на "Червено знаме" и Панчарево. За сметка на това собственикът на "Кремиковци" се зарекъл да реши проблема на София с рециклирането на боклуците.

За тази цел в част от металургичния комбинат ще се преработват боклуците на столицата. Близки до ЦСКА заявиха, че няколко дни след като тимът изиграе последния мач за купата на България, на 30 ноември от клуба официално ще обявят новината за смяната на властта.