Универсалният защитник на ЦСКА - Борис Секулич посочи една от основните причини да премине в родния гранд. Той смята, че изявите му в Лига Европа ще накарат селекционера на Словакия Ян Козак отново да го повика. Секулич е родом от Сърбия, но в периода 2011- 2018 г. играе в словашките Кошице и Слован Братислава и получава паспорт от централноевропейската страна.

"Най-големият успех в кариерата ми е, че играх за националния отбор на Словакия. Дори само чувството да тренирам със селекцията беше много по-различно от клубния ми тим. Никога не съм си позволявал да се "натискам" за националния отбор. Не съм коментирал темата по медиите, не съм имал контакти с треньори да ги питам дали няма да ме викнат".

"Смятам, че в ЦСКА ще получа добра възможност да ме гледат, още повече с участието ни в евротурнирите. Всичко зависи от резултатите. Новият клуб може да ми даде много. Повиквателната винаги е важна за мен и е въпрос на отговорност. Много съм благодарен за възможностите, които получих досега, и вярвам, че ЦСКА ще ме върне в националния отбор", коментира Секулич пред profutbal.sk.

ЦСКА преговаря с халф на Шалке 04, чака се отговор и от Георги Миланов

ЦСКА преговаря с халф на Шалке 04, чака се отговор и от Георги Миланов

Селекцията в лагера на "червените" продължава с пълна сила