Новият защитник на ЦСКА Борис Секулич даде интервю за profutbal.sk, в което говори за преминаването си на "Българска армия", както и за треньора Нестор ел Маестро. 

"До подписването на договора не съм мислел, че ще се съберем. Сега сме заедно, но не сме говорили за миналото. Тренировките под негово ръководство за новост за мен.

Наставникът подробно разучава следващия ни съперник и според него изгражда тактиката. Не съм свикнал много с такъв начин на работа - това е нов опит за мен, трупам го вскеи ден.

Отборът на ЦСКА е съвсем различен от този на Спартак (Търнава). ЦСКА не играе толкова дефанзивно. От друга страна, треньорът отново, както в Търнава, не желае да задържаме прекалено много топката. Иска да играем директен футбол. 

През лятото имах и други оферти, но тази на ЦСКА беше директна, недвусмислена. Клубът ме искаше, показа ми, че ще бъда важен играч и аз се съгласих. Между Слован и ЦСКА има прилики - отборите са най-големите в страните си.

Имаме страхотна подкрепа от трибуните. Преди началото на всеки сезон ЦСКА се цели в титлата. Знаем, че Лудогорец е фаворит. Този клуб има огромен бюджет. ЦСКА пък има историята зад гърба си - тимът е с най-много титли", заяви Секулич. 

ЦСКА спечели гостуването си на Адмира Вакер с 3:1 и продължава напред в Лига Европа

ЦСКА показа класа и в Австрия, "червените" продължават напред в Лига Европа!

Мауридеш се развихри, а "армейците" пак вкараха три гола на Адмира Вакер