Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров сподели своите очаквания преди голямото дерби с Левски.

"Нещастно губим, да. Надявам се този път късметът да е на наша страна и да победим. Мисля, че сме готови да излезем да играем това, което можем. Добър отбор сме, добър футбол играем, надявам се този път и късмет да имаме и да победим, защото имаме нужда от тези три точки", заяви капитанът на "червените" Николай Бодуров пред "Диема".

"Знаете, че се борим на два фронта, не е тайна за никой, че скамейката ни е къса, но ние няма да се откажем до края. Каквото и да става ще се борим до края. Ще видим, божа работа е, каквото стане.

Наистина ще е прекрасно да победим Левски, а след това да продължим за Купата, но всичко зависи от нас. Аз - не сме е страх от съперниците. Просто казвам, че ние сме независими. Когато ние играем добре, няма значение кой е срещу нас, сигурен съм, че ще победим. Когато сме разколебани, разконцентрирани, не това ниво, което показваме, но все пак това е футбола и всеки има такива мачове. Да се надяваме, че ще победим, всички вярваме в това нещо и във възможностите си", добави той.

ЦСКА получил две оферти за 32-годишния Николай Бодуров

ЦСКА получил две оферти за 32-годишния Николай Бодуров

От Русия и Казахстан