Бившият капитан на ЦСКА Борис Галчев даде интервю за "Букмейкър Рейтинги" и заяви, че отборът на сърцето му може да детронира Лудогорец. Играещият треньор на Банско коментира и темата с чужденците в българския футбол.

"Мисля, че вече ЦСКА тази година е едно ниво над Лудогорец. Говоря като футболисти, организация и дори игра. Доказаха го и последния мач. Обаче ще им отрежат крилата бързо-бързо. Така си мисля аз. Ако се играе честно, ЦСКА ще е шампион. Знаем как Лудогорец печелеше титлите си, това не е тайна дори и за малките деца. Как минаваха през 4-5 отбора... Спирам дотук", заяви Галчев.

"Вижте, ЦСКА и Лудогорец, а допреди няколко години и Левски - те преследват по-високи цели. Без чужденци не може, но трябва да са класни. Ето, в ЦСКА, в последните няколко години идват наистина добри футболисти от чужбина - със сигурност ще забравя някого, но и Каранга, Тиаго Родригеш, сега Кери и Кайседо... Все добри и класни играчи. Обаче и тук нямаме особено търпение. На един чужденец в България му трябват минимум 3-4 месеца за адаптация. Но трябва да налагаме българи, защото нямаме национален отбор", каза още бившият капитан на "червените".

ЦСКА получи заслужена оценка, предстои да я защити и да вдигне титлата

ЦСКА получи заслужена оценка, предстои да я защити и да вдигне титлата

Индивидуалните призове са плод на много работа от всеки един в клуба