Трансферният прозорец в Англия затвори неотдавна, но отборите отсега подготвят зимната селекция. Тим от Чемпиъншип е включил в плановете си звездата на ЦСКА - Тобиас Хайнц, според "Ланкашър Телеграф".

Става дума за Блекбърн, който се представя под очакванията през настоящия шампионат. Отборът заема 14-ата позиция, като в осемте мача от началото на шампионата е записал три победи. Едва ли обаче ЦСКА ще раздели с ключовия си футболист за по-малко от четири милиона евро.

Голмайсторът на ЦСКА пожела "Златната топка"

Голмайсторът на ЦСКА пожела "Златната топка"

Таранът на червения тим шеговито коментира публикация, възхваляваща изявите му с екипа на 31-кратните шампиони в последно време

Самият Хайнц бе искан от два тима от Чемпиъншип преди да дойде на "Армията". Имената им обаче не станаха ясни. Норвежецът бе привлечен от "червените" срещу 600 000 евро, което означава, че цената му се е увеличила драстично. През последния трансферен прозорец Блекбърн извади пари само за един играч - Леополд Валдщед, който бе привлечен от норвежкия Од Гренланд срещу 1 милион евро.

Хайнц е фундаментална фигура за играта на ЦСКА, като в 9 мача за първенство през сезона реализира 3 гола и има 3 асистенции.