"Син" повей довел най-новото попълнение на ЦСКА Брадли де Нойер на "Армията". Левият защитник, който ще наследи на тази позиция при "червените" друг Брадли, но Мазику, се оказа братовчед на бивш футболист на Левски. Става дума за Джереми де Нойер, който игра на "Герена" между 2015 и 2017 година. Именно бившият халф на "сините" е посъветвал Брадли да подпише с ЦСКА, където няма финансови проблеми и в никакъв случай да не ходи в Левски, твърди "Мач Телеграф".

Новото попълнение на ЦСКА идва от Фарул Констанца, за който има 148 мача. Румънските медии твърдят, че нидерландецът се е представял толкова добре за тима си, че местната федерация е имала желание да го направи национал. Дори били стартирали процедура по издаване на румънски паспорт на Брадли де Нойер, който играе от 2017 година в северната ни съседка.

Новият в ЦСКА е братовчед на бивш халф на Левски

Новият в ЦСКА е братовчед на бивш халф на Левски

Джереми де Нойер защитаваше цветовете на тима от "Георги Аспарухов" в периода 2015-2017

Има емблематичен момент в началото на кариерата на Брадли де Нойер, на който цената според transfermarKt.com цената е 1,5 млн. евро. Той дебютира в професионалния футбол с екипа на Дордрехт, когато е на 19 години. По това време треньор на нидерландския тим е баща му Джереми. Именно таткото обаче е забавил дебюта на сина си. Той го е извадил от състава за предходния мач, в който е трябвало да играе, след като прегледите показали, че е с повече мазнини в тялото си, отколкото трябва да бъде.

Очаква се Брадли да пристигне в София с любимото си куче померан.