Вторият ден на турнира по футбол на феновете на ЦСКА под наслов "Героите не умират", ще остане емблематичен. Сред присъстващите гости на стадион "Българска армия" бяха легендите Димитър Бербатов и Димитър Пенев.

Аматьорският турнир се провежда за юбилеен 10-и път в памет на привърженика на "червените" Младен Алексиев - Дени, както и на всички фенове на ЦСКА, отишли си от този свят

Бербатов: Левски трябва да е пример за останалите

Бербатов: Левски трябва да е пример за останалите

Ето какво каза

От тази година надпреварата е с ново име и за пръв път е с благотворителна цел. Средствата ще бъдат събрани чрез разиграна на търг фланелка на Бербатов от престоя му в Монако, дарена лично от него. Трибуна Сектор Г пък обяви във Фейсбук, че средствата от официалния екип на монегаските ще бъдат дадени на Стратега от Мировяне.

Ето какво написаха от Трибуна сектор Г:

ФЛАНЕЛКА НА ТЪРГ!

Любими армейски фигури, измежду които Димитър Пенев, Димитър Бербатов, Пламен Марков и Сашо Станков, посетиха втория ден от турнира "Героите не умират" и споделиха по няколко думи пред събралите се армейците.

По време на срещата с феновете Бербатов дари подписана, мачова тениска от престоя си в Монако. Ние, пък, решихме сумата, за която бъде продадена, да дадем на най-възрастния измежду червените легенди, уважили нашия празник - а именно Великият Димитър Пенев.

Начална сума: 150 лв.

Край на търга: утре (неделя) в 13:00ч.

Можете да наддавате в коментарите тук!".

Дани Ганчев и Бербатов на "Армията" в събота

Дани Ганчев и Бербатов на "Армията" в събота

Ето подробности