Тобиас Хайнц ще застане на върха на червената атака срещу Ботев (Пловдив) утре, съобщава "Тема спорт". В отсъствието на наказания Фернандо Каранга именно норвежецът ще поведе червеното нападение. Тройката зад него пък ще бъде съставена от Фаетон, Линдсет и Скаршем.

Първият има да се реваншира за слабите си изяви във вечното дерби, докато двамата скандинавци ще опитат да продължат силната форма, демонстрирана срещу Левски.

Именно в такава конфигурация ЦСКА започна при победата с 3:2 над Арда в предишния кръг на първенството, когато Каранга отново не беше на разположение, тогава заради контузия.

Шестима от ЦСКА висят за мача с Лудогорец

Шестима от ЦСКА висят за мача с Лудогорец

Ето кои са

Хайнц пък остана на пейката във вечното дерби, като Стамен Белчев обясни, че всички футболисти трябва да са готови както да започнат, така и да помогнат като резерви. Утре норвежецът ще се завърне в титулярния състав.

Сейни Санянг, който напусна терена принудително след удар глава в глава с Марин Петков, ще може да вземе участие в сблъсъка под тепетата. Той е със спукана глава и не е изключено да играе със специална превръзка. Възможно е в ядрото на ариергарда да настъпи промяна.