Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев вярва, че отборът му има шанс да играе в групите на Лига Европа. Ето какво каза той след победата над Б36 с 3:1:

"Имахме два гола преднина на полувремето. Като цяло не беше толкова лесно на терена. Противникът до последно щеше да се опитва да направи нещо.

Ние се подготвяме по един и същи начин за всеки съперник. Някой път се получава, някой път не. През първата част играхме много силно. Пресирахме високо, държахме топката. Имахме много ситуации.

На полувремето си говорихме, че мачът започва сега. Трябваше да имаме скорост и острота в предна позиции. Трябваше повече да използваме фланговете.

Всеки мач е различен. Но на мен ми се иска крилата да се справят. Ако спечелиш битката по фланговете, ще спечелиш и мача. Трябва да се опитаме да използваме празните пространства. Доволен съм от всички, от Йомов, от Кери. През втората част намалихме оборотите, може би имаше умора.

Ще използваме максимално тези 6 дни. Първо обаче имаме мач с Локомотив. Мачът с Базел ще е бонус. Ще гостуваме, но ще трябва да се справим с наличните хора. Със сигурност ще разузнаием добре отбора на Базел. ЦСКА ще има своите шансове. Дано да ги използваме".

Добра тренировка на ЦСКА преди мача на истината срещу Базел

Добра тренировка на ЦСКА преди мача на истината срещу Базел

"Червените" бяха с обеца на ухото срещу Б36 и бързо си решиха мача