Стамен Белчев даде пресконференция преди домакинството на ЦСКА на Крумовград. Ето какво каза треньорът на "армейците":

"Очаквам срещу Крумовград да стане оспорван двубой. Играем срещу отбор, който не е губил от началото на годината. Имат млад и добър треньор, както футболисти, които играят освободено и имат скорост в атака. Говорихме, че не трябва да ги подценяване. Трябва да си свършим работата, а тя е само една - победа.

Не може да се каже, че плановете са объркани. Нашата цел беше Лига Европа, но за съжаление това няма да се случи. Независимо от резултата във финала, ние така или иначе излизаме за победа във всеки мач. Нагласата ни е да гоним второто място, макар, че това не отива на клуб като ЦСКА. В този момент сме изправени пред това.

Всеки футболист е важен, липсата на всеки играч се отразява на отбора. При Фернандо Каранга по същия начин - важен играч. Лошото е, че ние нямаме друг нападател, не е толкова проблем, че той е наказан. Откакто съм аз в нито един мач не сме били напълно окомплектовани. Не се оплаквам от това. Трябва да се справям максимално добре с това, с което разполагаме, за да може да се справяме.

Контузията, която е при Юрген Матей е сериозна, за съжаление той последните мачове играеше на боклоуспокояващи. Състоянието му не е добро, всеки ден медицинският щаб прави всичко възможно да го възстанови. Брадли де Нойер няма контузия, при него проблемите са други. Явно е от хората, които не са дисциплинирани и не са отдадени изцяло на клуба.

Фокусиран съм върху работата си в първия отбор. Не мисля за друго нещо. Резултатите и времето ще покаже, а ръководството ще реши моето бъдеще. Трябва да бъда полезен за отбора в утрешния мач и да си свършим работата. Не мисля за бъдещето си изобщо. Концентриран си в работа си. Ако клубът няма да разчита на мен, трябва да започна да работя накъде. Не подценявам нито един клуб.

Със сигурност коментираме всички играчи, които са наши и са под наем в други клубове. На повечето ще дадем възможност да покажат, че имат място в ЦСКА и са израснали. Нека не бързаме, времето ще покаже".