Старши-треньорът на ЦСКА -Стамен Белчев даде мнението си след загубата на своя тим от Монтана с 2:3 в контролна среща, играна на "Армията".

"Добре е, че видяхме слабостите в нашата игра, не съм се заблуждавал, че сме перфектни. Но, надявам се до началото на първенството да изчистим някои детайли от играта... Надявам се да създаваме много положения и да ги вкарваме. Тези играчи, които миналата година играха до последно, са физически готови на 100%, на новите футболисти ще им трябва малко игрова практика и физически трябва да наваксат, но трябва да се справяме.

Инджов: Трябва още работа, за да се превърне ЦСКА в клуб от европейска величина

Инджов: Трябва още работа, за да се превърне ЦСКА в клуб от европейска величина

"Терените, които ние ще изградим, остават за тима и държавата, а не за мен и господин Ганчев"

Играчите, които не са взели участие, имат леки болежки, но се надявам до неделя, когато ще подновим тренировки, да бъдат възстановени. Като цяло, на 90% съм избистрил състава. Надявам се до втория мач да изчистим някои детайли", каза треньорът.

Белчев коментира и предстоящия двубой с ЦСКА 1948:

"Мач като мач. Нищо по-различно от това с кой играем. Във всеки един мач футболистите на ЦСКА трябва да подхождат по един и същ начин, нямаме право да си избираме имена и противници, да се съобразяваме... В никакъв случай не подценяваме нито един отбор и така трябва да бъде", каза наставникът.

ЦСКА загуби контролата срещу Монтана - 2:3

ЦСКА се издъни в генералната си репетиция преди старта на новия сезон

Слабо второ полувреме провали селекцията на Стамен Белчев срещу Монтана