Треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев е напълно наясно със стартовия си състав за днешния бараж с ФК ЦСКА 1948. Припомняме, че хасковският специалист даде почивка на голям брой от основните си футболисти при загубата с 0:1 от Локо (Пд) в протоколния последен кръг от плейофите. Сега треньорът ще заложи на всичко най-добро, като промените спрямо двубоя на "Лаута" ще са общо 7.

Със сигурност от първата минута ще започне Тибо Вион. Единствената въпросителната бе свързана с неговата позиция - дали да действа отдясно или отляво на отбраната. В крайна сметка той ще е на коронния си пост като десен бек, а отляво ще започне Сейни Санянг. Младият гамбиец показа прогрес в последните седмици, но сбърка фатално за червения картон на Бусато при загубата с 0:1 от Черно море. Въпреки това отново ще получи титулярното място за предстоящия ключов мач.

В ядрото на ариергарда ще си партнират Християн Петров и Браян Кордоба, а под рамката ще е резервният страж Димитър Евтимов заради наказанието на Бусато. Както вчера писахме, на разположение на Стамен Белчев ще бъде и капитанът Юрген Матей, но шансът той да започне от първата минута е минимален.

На върха на атаката ще стартира Тобиас Хайнц, а тройката зад него ще е съставена от сънародниците му Скаршем и Линдсет, както и лявото крило Матиас Фаетон. В предмостието на отбраната за изнасянето на топката ще отговарят Марселино Кареасо и Амос Юга.

Няма шанс турчинът Ирфан Буз да поеме "армейците"

Няма шанс турчинът Ирфан Буз да поеме "армейците"

За горещия стол е спряган и Владимир Ивич