Бащата на Мартин Смоленски - Огнян, бе любезен да отговори на въпросите на колегите от "Тема Спорт" относно интереса към младока, мечтите в семейството и колко трудно е да запазят таланта здраво стъпил на земята.

Мартин Смоленски: За мен ЦСКА е начин на живот, след 10 години ще бъда най-добрият!

Мартин Смоленски: За мен ЦСКА е начин на живот, след 10 години ще бъда най-добрият!

"Израснал съм на "Армията"

"Вече 10 години в нашето семейство живеем в преследване на една мечта. Ние всички сме огромни привърженици на ЦСКА и за нас е страхотно щастие да виждаме Мартин с екип на любимия отбор. Като всички родители и ние сме преминали през трудни моменти, през лишения, но винаги сме били до него и сме го подкрепяли в стремежа му да стане голям футболист и да носи с гордост фланелката на любимия отбор.

В един момент, когато започна да се говори за него, се бях хванал за главата. Получих десетки оферти, предложения за оторизации от всякакви мениджъри, агенции, отбори. Ние бяхме наясно, че трябва да го задържим здраво стъпил на земята и да не се подаваме на всички изкушения.

Именно затова съм благодарен, че г-н Ганчев и останалите шефове в ЦСКА му предложиха през юни миналата година професионален договор, който определено даде спокойствие. Сега всички знаят, че Мартин е обвързан с клуба, и ако имат въпрос и предложения, могат да се обърнат към ръководството.

По молове не ходи, дискотеки не го влекат, но дори на Бъдни вечер трябваше да го чакаме да се прибере от игрището, за да седнем на масата".

Йомов и Пеняранда ще изпълняват дузпите в ЦСКА

Йомов и Пеняранда ще изпълняват дузпите в ЦСКА

Бруно Акрапович взе важното решение