ЦСКА гостува на черногорския Титоград в Подгорица. Мачът е реванш след успех с 4:0 за "червените" в София и по всяка вероятност те ще срещнат хърватския Осиек в следващия кръг на Лига Европа.

Феновете на ЦСКА тръгнаха към Градски стадион "Подгорица" в добро настроение, въпреки продължителното пътуване. Двата автобуса от организираната екскурзия бяха ескортирани зорко от органи на реда през Сърбия, където половината път премина през тежък планински участък. Цялата отсечка от самото влизане в Черна гора до Подгорица не бе по-различна.

Снимка 371618

Източник: topsport.bg

Завиден кураж демонстрират запалянковците, които пристигат около час преди мача и веднага след него тръгват обратно за София - без минута почивка. Все пак резултатът от първата среща до голяма степен предопредели крайния победител от двойката.

Остро трябва да бъде критикувано ниското ниво на организация от домакините.

На единствената каса в целия град е безлюдно - липсват каквито и да е стюарди/полицаи, въпреки срещата на два балкански тима. И децата знаят, че при подобни сблъсъци вниманието трябва да бъде засилено.

Джуретич: Искаме победа срещу ЦСКА

Джуретич: Искаме победа срещу ЦСКА

"Надеждата умира последна"

Избраниците на Добромир Митов излизат с резервните си бели екипи днес. Не липсваше интерес към тях от местните медии и фенове.

На трибуните ще бъдат легендите на 31-кратните шампиони - Димитър Пенев, Димитър Якимов, Георги Велинов и Петър Жеков.

ЦСКА ще излезе с изцяло бял екип срещу Титоград

ЦСКА ще излезе с изцяло бял екип срещу Титоград

Това беше решено на техническата конференция преди мача

Балканското приключение на ЦСКА започва с първото гостуване извън пределите на страната за сезон 2019/2020.