Халфът на ЦСКА Карло Мухар е с неясно бъдеще. Той е под наем на "Армията" до края на сезона от Лех Познан, като за откупуването му поляците искат 200 000 евро. По последна информация "червените" все пак са готови да платят въпросната сума. Независимо от това в официалния сайт на Лех Познан обръщат внимание на хърватина.

"Карло Мухар все още е важна фигура на втория в българското първенство. През пролетта той пропусна само един мач, а в другите беше титуляр. ЦСКА е в поредица от 9 мача в лигата без загуба, като наскоро се класира за полуфиналите за Купата на България. ЦСКА по същия начин като Лех, все още е в битката за титлата", пишат поляците. Те следят случващото се с всички техни играчи, които са под наем в други отбори.

ЦСКА иска да удължи наема на Карло Мухар

ЦСКА иска да удължи наема на Карло Мухар

На "Армията" са доволни от футболиста на Лех (Познан)

"Мухар е изиграл 1278 минути в първенството, 388 в Европа и 136 за Купата. Мачовете му са 18 в първенството, 5 в Европа и 3 за Купата на България. Головете му са 2, а картоните - 4 в първенството и 1 за Купата на България", добавят те. Любопитно е, че всички футболисти, които Лех са отдали под наем, играят в местни отбори, отбелязва "Мач Телеграф". Изключение са само Карло Мухар, както и Ян Сикора, който е част от Виктория Пилзен.