Аспарух Никодимов коментира последните събития, свързани с ЦСКА. Ето какво каза легендата на "армейците" пред "Тема: Спорт":

"Стана това, което трябваше да стане. ЦСКА постави всички по местата им. По реакцията на привържениците става ясно колко много означава за тях този акт на закупуването на емблемата и активите.

Никой вече не може да се подиграва с ЦСКА. Мачът е свирен! Всичко приключи. Изкупуването на активите несъмнено е най-голямата и добра новина в последните години и ще даде мощен импулс на привържениците.

Аспарух Никодимов: Тези, които не обичат ЦСКА, няма да спрат...

Аспарух Никодимов: Тези, които не обичат ЦСКА, няма да спрат...

"Плащането на емблемата на ЦСКА е най-голямата и блага вест в последните години"

Въпреки всичко се опасявам, че тези, които не обичат ЦСКА, няма да се откажат лесно от провокациите. На никого не му се харесва, когато силният започна да се надига, и ще се опита пак да го събори на земята, но не мисля, че това е възможно", каза Никодимов пред вестника.

Така беше в ЦСКА: Играеш 82 минути, имаш да взимаш 200 000 лева...

Така беше в ЦСКА: Играеш 82 минути, имаш да взимаш 200 000 лева...

Вижте подробности

За ЦСКА 1948:

"Онези, втородивизионните, няма какво да ни интересуват. Просто да ги игнорираме. Може да се кръстят ЦСКА-окръг или пък ЦСКА-Левски, ако толкова искат да съществуват. Кой изобщо се интересува от тях?

По-важното сега е дали ЦСКА ще успее да се пребори за титлата. Със сътресенията в Лудогорец става доста интересно. Явно в Разград работата тръгва на зле. Meто Томанов им направи отбора, а накрая какво стана...

Аз съм убеден, че ЦСКА може да стане шампион този сезон, макар и да има още доста работа", каза Паро.

ЦСКА слага оригиналната емблема на своите екипи

Ръководството на ЦСКА с още един удар по съперниците от ЦСКА 1948

"Армейците" слагат оригиналната емблема на своите екипи