Най-успешният треньор в историята на ЦСКА Аспарух Никодимов говори за актуалните събития около "червените".

"Не съм казвал, че няма смисъл да се плащат парите за емблемата и активите, а че това са много излишни пари за съмнителни чужденци като Спрокел и останалите. Изиграли са по един мач, а ще приберат стотици хиляди. За мен милиони ще отидат на вятъра. Иначе е нормално служителите на клуба да си получат дължимото, тъй като те са кредитори и всъщност собственици на фалиралия клуб", заяви Паро пред "Меридиан Мач".

"Ясно е, че клубът е бил източван по този начин. Защо обаче не се потърси отговорност на някого? Няма ли да има разследвани, виновни? Това, което се случи на ЦСКА, може да сполети и Левски, Славия", сигурен е легендата.

"Не се съмнявам в победата над Етър. Сега има и еуфория, хората вече имат по-голяма вяра в техния клуб. Лесно е да се критикува отстрани Ел Маестро. Да, той допуска грешки, но те са поправими засега. Мисля, че е разбрал, че точно дербитата трябва да се взимат. Треньорът и отборът трябва да са на педали през цялото време. Ел Маестро е бил помощник на добри треньори. Когато обаче има цялата отговорност, трябва да взима светкавични решения, а не след 10-15 минути. Мисля, че негова слабост е нерешителността. Прави ми впечатление и, че във физическо отношение футболистите отпадат в края на мачовете", смята Аспарух Никодимов.

"Меридиан Мач": Платените пари за емблемата на ЦСКА са блокирани

"Меридиан Мач": Платените пари за емблемата на ЦСКА са блокирани

Дора Милева не може да разполага с тях, тъй като няма подпис от съдия заради обжалването на Атанас Борносузов