Помощник-треньорът на ЦСКА - Анатоли Нанков обяви, че предстоящите мачове с Лудогорец са важни, но не и решаващи в битката за титлата. Бившият "червен" футболист разкри, че за Стойчо Младенов второто място винаги се е считало за провал. Ето какво още каза Нанков пред БНТ:

"Доста е рано да се прави сметка за крайно класиране. Мачовете с Лудогорец са важни, защото една победа ти дава самочувствие в битката за първото място. Виждате и Лудогорец губят точки. Имаме всички възможности да направим добър мач и да успеем да победим.

Дилемата "Вилдсхут" тормози Стойчо Младенов до дербито в Разград

Дилемата "Вилдсхут" тормози Стойчо Младенов до дербито в Разград

Чуди се дали да пусне "лалето" титуляр срещу Лудогорец

Лудогорец направиха страхотна база. Инвестираха в стадион и всичко. За съжаление ние изостанахме през годините в много компоненти. Дано тази година детронираме Лудогорец и ЦСКА да постигне своето ниво от изминалите години. Няма да забравя победата за Купата на България с 2:1 през 2014, когато ги победихме с треньор Стойчо Младенов.

Познавам отлично Стойчо, той не се примирява с второто място. За ЦСКА второто място е провал.

Хубаво е, че втора поредна година играем в групи на евротурнири. Направихме страхотни мачове с Осиек и Виктория (Пилзен). Влязохме в групите и е похвално. В групата резултатите не са добри, но анализите, които правим, ние сме доволни от играта, която показваме - и в двата мача със Зоря, и дори поражението от Рома. Създаваме положения, но резултатите са на другия полюс".

ЦСКА без шампионатен гол в Разград от 1334 дни

ЦСКА без шампионатен гол в Разград от 1334 дни

За последно се разписа Рубен Пинто през 2018 година