Халфът на ЦСКА Амос Юга заяви след загубата на тима от ЛАСК (Линц) с 1:3, че всички в отбора искат да станат шампиони на България, а не на зимната подготовка.

"Играхме срещу много сериозен отбор. Първите 10 минути беше трудно, защото не знаехме как да пресираме. След това бяхме на по-добро ниво. Имахме ситуации, бяхме по-агресивни, въпреки че получихме два гола. Когато имаш възможност, трябва да вкараш, но ние не успяхме.

Всички сме доволни от лагера, искахме да играем срещу сериозни съперници. Искаме да сме шампиони на България, а не на зимната подготовка. Добре е сега да губим, защото няма да се отпуснем в началото на полусезона.

Не е добре да губим, трябва да печелим, но така се вижда къде са ни грешките. Не сме доволни от загубата, но трябва да знаем, че това не е шампионата, а ние искаме да сме шампиони.

Ще опитаме да сме пред Лудогорец. Трудно се става шампион, имаме още много мачове. Най-важни ще са първите срещи, защото ако загубим точки, Лудогорец ще се възползва от това. Трябва да се фокусираме върху себе си. Ако играем както през есента, имаме своите шансове. Ако правим грешки, ще бъде много трудно", каза Юга.

ЦСКА - ЛАСК 1:3 в контрола

ЦСКА загуби третата си контрола на турска земя

Шопов вкара единствения гол за "червените"