Али Соу влезе през второто полувреме и вкара два гола за победата на ЦСКА на Витоша с 3:1 за Купата на България.

Националът на Гамбия сподели, че уважава конкурента си в атака - Мауридеш, а въпросът кой да бъде титуляр измежду тях двамата, трябвало да реши наставникът Нестор ел Маестро.

"Щастлив съм. Очаквах нещо подобно за себе си и за отбора. За нас всеки мач е важен и трябва да го спечелим. Головете ми бяха подобни. Това е, което трябва да правя - да се позиционирам и да вкарвам. Аз съм тук, за да се справям по най-добрия начин. Познавам ЦСКА и хората, които работят тук. Те ни помагат. Ние сме добър отбор и не би трябвало да има напрежение при нас. Ще дам най-доброто от себе си."

"Аз уважавам съотборниците си и Мауридеш включително. Всеки трябва да дава най-доброто. Изборът е на треньора, затова кой ще играе. Аз давам най-доброто от себе си, за да съм на ниво във всеки мач."

"Ние сме много подобни нападатели. Трудно ще играем заедно с Мауридеш. Аз трябва да давам най-доброто от себе си. Важното е да печелим всеки мач, а в края на сезона ще теглим чертата. Нашата цел е да спечелим всичко", завърши Али Соу.

Ел Маестро е напълно уверен в своите треньорски способности

Ел Маестро е напълно уверен в своите треньорски способности

"ЦСКА е най-големият отбор, който аз съм водил"