Али Соу. Голмайсторът на ЦСКА. Често пъти силно критикуван, но напоследък още по-силно хвален. При Бруно Акрапович, гамбиецът е като нов футболист - вкара два гола на Рома за големия успех с 3:1, а след това донесе успеха над Левски с 1:0. Соу не само бележи, но го прави със стил. Вече има 31 попадения в efbet Лига. Точно толкова са титлите на ЦСКА. Али изигра своя мач номер 100 за "армейците" във всички турнири именно срещу "сините". Не са много чужденците в историята на клуба, които могат да се похвалят с толкова срещи. С повече от 8000 минути на терена за ЦСКА и 45 гола, със само 6 жълти картона и един червен, Соу вече записа името си на "Армията". Дали ще го гледаме с червения екип и през пролетта или ще напълни касата на клуба с многомилионен изходящ трансфер, ще разберем скоро.

Сега нападателят говори пред ТОПСПОРТ. Върна се към мача с Левски и за пореден път заяви, че желанието му е именно това - да продължи да бъде част от ЦСКА, където е щастлив.

Снимка 510550

Източник: LAP.bg

"Срещу Левски мачът беше тежък. Знаехме, че ще е така. Всяко дерби е много важно. Най-важното беше просто да спечелим.

Това беше много, много голям мач за мен. Лично аз съм удовлетворен от представянето си. Беше много важно да вкарам точно на този съперник. Още повече, че това беше юбилеен мач за мен в ЦСКА - номер 100. Заради това излязох на терена - да вкарам и да играя добре. Подготвях се за това и съм щастлив, че се получи.

Годината беше добра за нас. Доволни сме от резултатите, които постигнахме. Победихме БАТЕ, Базел и Рома. Сега остава да се представим още по-силно през пролетта.

Снимка 510552

Източник: LAP.bg

Нормално е да има оферти за мен. Знам, че ще има. Но вече няколко пъти казах, че желанието ми е да остана в ЦСКА до края на сезона. Щастлив съм в ЦСКА. Винаги казвам, че искам да остана. Най-важното сега е да станем шампиони. Това е основната ми цел.

Пожелавам весели празници на Вас и читателите Ви! Да бъдем здрави и следващата година да е добра за всички", каза Али Соу, който вече е в заслужена почивка.

Али Соу и Тиаго - отличниците в ЦСКА

Али Соу и Тиаго - отличниците в ЦСКА

Юга и Санкаре най-груби