Героят за ЦСКА в двубоя срещу Ботев - Али Соу, заяви след срещата, че мачът е бил доста тежък. Гамбиецът обаче не коментира ситуацията около капитана на "червените" Николай Бодуров.

ЦСКА победи Ботев (Пловдив) с 1:0

Али Соу донесе победата на ЦСКА над Ботев (Пловдив)

"Червените" с първа победа в последните три мача

"Очаквахме тежък мач, такъв се и получи. Щастлив съм, че си тръгваме с трите точки. При гола си се оказах се на фланга, след което се озовах един срещу един с играч на Ботев и като видях, че мога да стрелям, не се поколебах и го сторих", сподели Соу след двубоя.

"Просто се опитвам да бъда футболиста от миналия сезон. Но миналата кампания е история и аз трябва да продължа да се доказвам. Трябва да се фокусирам и да бъда дори по-добър. Трудно е, но никога няма да се предам и ще опитвам.

Надявам се да отбележа колкото се може повече попадения. Миналата година вкарах достатъчно, сега се надявам да вкарам дори повече", добави още нападателят на "червените".

"Аз като футболист не знам защо Бодуров е извън състава. Когато по време на мач си подвикваме, това е с идеята да си помагаме. Нищо повече не мога да кажа за Бодуров, той е добро момче, винаги се е опитвал да ни мотивира, когато е на терена. Повече не знам по темата и не мога да я коментирам", завърши Соу.