Нападателят на столичния ЦСКАя Али Соу нямал желание да продължи кариерата си в Ал Ахли, пише авторитетната египетската медия eremnews.com, която се позовава на свои източници, цитирани от ежедневника "Тема Спорт".

На "Българска армия" са получили предложение по факс от най-титулувания клуб в Африка. Въпреки това Соу в заявил, че не иска да преминава в Египет, а предпочитал да остане в ЦСКА с надеждата след края на сезона да бъде продаден в престижен европейски клуб. Също така червените и Ал Ахли не могат да си стиснат ръцете за трансферната сума. От "Българска армия" искат поне 2 милиона евро, а египтяните дават половината от тях.

Ситуацията е разгневила треньора на Ал Ахли Рене Вайлер, който бил бесен, че ръководството не може да му осигури Соу. Гамбийският нападател се е превърнал в цел №1 пред 41-кратния шампион на Египет, след като пропаднаха преговорите с Люцерн за нигериеца Блесинг Екеке.

Интерес към Соу има и от Азия и САЩ. Реализаторът ще бъде продаден през зимата само при оферта от поне 2 милиона евро, колкото са определили  от столичния гранд.

Бившият нападател на ЦСКА - Жуниор Мораеш е пред трансфер в Рома

Бившият нападател на ЦСКА - Жуниор Мораеш е пред трансфер в Рома

Бразилецът се представя много силно с екипа на Шахтьор (Донецк)