Нападателят Али Соу, който бе избран за №1 за изминалния 24-ти кръг в Първа лига, получи наградата си в Пресклуб България, а след това отговори и на журналистическите въпроси.

Острието вкара хеттрик за успеха с 5:1 над Септември през миналия уикенд.

"Щастлив съм, че получавам тази награда. Заслуга за нея имат и моите съотборници. Благодаря им. Щастлив съм, че този приз е в моите ръце. Да, вярно е, че и миналия сезон през втория дял на шампионата се представих на по-високо ниво. Ще се постарая да направя същото и сега. Опитвам се всеки ден да надграждам и да бележа повече голове. Всеки път се старая да съм по-добър от предходния. Вярвам, че ми предстоят хубави моменти", каза Соу.

Снимка 410833

Източник: LAP.bg

"Не мисля, че трансферът на Мауридеш е оказал ефект върху мен. Като цяло аз съм щастлив, че играч на ЦСКА направи такъв трансфер и сега за мен е време да изляза на преден план. Моята единствена цел е да израствам и да се доказвам. Искам да помагам на отбора ми да върви нагоре. Предстои ни важен мач с Етър. Отиваме за трите точки и трябва да ги спечелим. Нестор Ел Маестро и Любо Пенев са много различни. Ел Маестро е чудесен треньор. Любо Пенев показва повече на практика онова, което иска да правим на терена в мачовете" , добави таранът.

"Сега се чувствам по-комфортно, защото играя по-редовно. Харесвам да играя с Джеси. Разбираме се много добре. Всеки треньор има план и идея как да изглежда отборът му. Любо Пенев иска да играем повече с топката и налага този стил и в тренировките. Не мисля, че имаме проблем. На нас ни липсваше късмет в последните мачове. Нормално е това да се случва понякога", каза още Соу.

Снимка 410832

Източник: LAP.bg

Люпко Петрович гледа играчи за ЦСКА в Босна

Люпко Петрович гледа играчи за ЦСКА в Босна

Специалистът е проследил две срещи от местния шампионат