Той пак е тук! И говори за ЦСКА! Насладете се на казаното от неподправения и уникален г-н Александър Томов. Както твърдеше, при неговото управление всичко в ЦСКА беше "точно, ясно и коректно". Сега Томов не пропусна за пореден път да критикува своите наследници на "Армията".

"Ако УЕФА признае, че ЦСКА-София е наследникът на ЦСКА и го допусне до турнири, това ще е решението. Ако припознае друг клуб или остави решението за в бъдеще, ще видим. Недопустимо, непростимо е това, което се случи с ЦСКА. При нас, ще се повторя за кой ли път, дългът бе намален от 38 на 22 милиона лева. Но тези 22 милиона, които останаха, бяха документирани след 3-4 месеца проверки от синдици, юристи и цял куп хора. Искам да ви кажа, че близо 7 милиона от този дълг бяха в съдебна фаза и съм сигурен, че ЦСКА щеше да ги спечели.

Натискът върху мен беше огромен и продадох акциите на Инджов и Манджуков на безценица. Комична история е да купиш акциите на клуб срещу 250 хиляди. Когато купиш дълг, поемаш ангажимент да го изплатиш. Дългът е цена. Поемаш ангажимент да преструктурираш дружеството и да изчистиш задълженията. Измамата е, че заличава старото, макар че го е взел с цел да го "излекува". Получава се нов клуб, който иска да носи името "ЦСКА". В цивилизования свят това е не само неморално, но и незаконно. Не може да наследиш активите без пасивите. Това е част от целия, ще ме извините, "цигански" бизнес у нас - прави се нова фирма, приемат се активите, без да се поемат и пасивите", каза Томов пред "Спортал".

Милко Георгиев пред ТОПСПОРТ: ЦСКА може да плати милионите за емблемата още сега, но не зависи от нас

Милко Георгиев пред ТОПСПОРТ: ЦСКА може да плати милионите за емблемата още сега, но не зависи от нас

"Станем ли шампиони, титлата ще бъде под №32, но Лудогорец си има подизпълнители"