Александър Томов гостува в телевизия "Евроком". Бившият собственик на ЦСКА коментира именно ситуацията в "червения" клуб.

Ето какво заяви политикът:

"Създадоха илюзия сред феновете на ЦСКА, че може да закрием стария клуб, махаме го, откриваме нов клуб - Литекс с Етрополе като ЦСКА. През 2015 година има официално питане до УЕФА, в отговор на което от УЕФА казват директно, че това не може да стане. Няма как даден клуб да закрие дълговете си, но да приеме активите. Тогава всеки клуб в Европа ще иска да прави така. УЕФА няма как да го позволи това.

От БФС трябваше да излязат още в самото начало и да кажат, че това е невъзможно, едва ли Гриша Ганчев и хората около него щяха да тръгнат по този път.

Не само КАС излезе с оценка, че сегашният ЦСКА е нова организация. От самия клуб написаха до Лозана: "Моля, дайте ни право да играем, защото нямаме нищо общо с миналото, не сме нов клуб, ние сме били Литекс". Искат да участват с правото на Литекс. Само по себе си това е скандално! Съжалявам за юристите на Гриша Ганчев, това е дълбоко некомпетентно. Отказът е с много тежки последствия.

Аякс пита ЦСКА за Божидар Чорбаджийски!

Аякс пита ЦСКА за лидер на отбора!

Защитникът може да бъде продаден в Холандия до две седмици

Петър Манджуков и Юлиян Инджов очевидно са имали интерес да фалират ЦСКА. Били са компенсирани, както твърдят всички сега в ЦСКА, компенсирани настрани: кой с поръчки - Инджов, кой по друг начин - Манджуков. ЦСКА е фалиран предумишлено, без всякаква нужда, вероятно по външна поръчка. Лицата, извършители на този престъпен процес, са Петър Манджуков, в някаква степен синът му и Юлиян Инджов. Мисля, че това са главните действащи лица.

До последно Инджов и Манджуков ми казваха, че ще инвестират, че ще се борим. Само след два месеца те фалираха клуба. Лицата, които бяха назовани поименно, ги съдим в съда. В момента Левски има огромен дълг, но никой не го фалира", каза още бившият президент на "червените".