Техническият директор на столичния ЦСКА- Алан Пардю, даде интервю за новия брой на британско списание "Four Four Two". 59-годишният англичанин отговаряше на въпросите на читатели, изпратени през профилите на списанието в социалните мрежи.

Един от тях е поставен от българина В.С. през Facebook, който попита следното: "Как се озовахте в ЦСКА?".

Пенев: Главите изправени и мислим за другите мачове

Пенев: Главите изправени и мислим за другите мачове

"Защо Арда почива с ден повече?"

"Имах няколко оферти от Чемпиъншип, но прецених, че работата като технически директор ще ми даде нов опит, за да видя как ме възприемат треньорите и как аз ще възприема работата с тях. Не съм се отказал от желанието си да работя като треньор, но исках да се пробвам в тази нова роля. Харесва ми! Работата на техническия директор е да следи дали трансферите, скаутите и целият екип около треньора работят в правилната посока и клубът гледа към бъдещето.

Във Висшата лига отборите разполагат с повече финанси и могат да си позволят много неща. Например могат да имат по 10 специалисти от различни аспекти на спорта. Бюджетът на ЦСКА не е такъв и затова се опитвам да внеса малко експертиза от Висшата лига в рамките на разполагаемите финансови параметри.

Хората са изключително гостоприемни и София е хубав град, а тренировъчната ни база е в подножието на планината", отговори Пардю.

ЦСКА отнесе глоба след мача с Лудогорец

ЦСКА отнесе глоба след мача с Лудогорец

За обидни скандирания