Агентът на голмайстора на ЦСКА Жорди Кайседо Ернан Банато даде интервю пред "dsport". В него аржентинецът говори относно потенциалния трансфер на еквадорския голаджия на "червените".

Той коментира преговорите между ЦСКА и Бешикташ: "Наистина се опитахме да преговаряме с ЦСКА, но те не са наясно какво искат за Жорди, поискахме официален отговор на офертата, която бе направил Бешикташ, но те не ни отговориха. ЦСКА ме принуждава да търся различни варианти, за да мога да помогна за преместването на играча, който да продължи кариерата си в друг отбор".

"Направих много оферти и на нито една не беше отговорено официално от клуба. Без съмнение ЦСКА ще съжалява за това, защото играчът има клауза за откупуване на стойност 2,5 милиона и ако някой клуб дойде и плати, ЦСКА няма избор, освен да го продаде. Смятам, че те знаят това, но се опитват да удължат преговорите, които в крайна сметка биха могли да бъдат много лоши за тях", недоволен бе Банато.

В Еквадор: ЦСКА отказа 2.5 милиона евро за Жорди Кайседо

В Еквадор: ЦСКА отказа 2.5 милиона евро за Жорди Кайседо

Офертата е от турския гранд Бешикташ

"Струва си да поясним, че всеки играч, който спечели например 10 хиляди и може да печели 80 хиляди, със сигурност би искал да отиде в новия клуб, като всеки в живота, който иска да се подобри", каза още агентът.

"Жорди даде всичко на ЦСКА и сега ще донесе много пари в клуба, но собствениците все още искат повече и това може да ги накара, както казвате, да загубят от други неща", допълни Банато.