Защитникът на Черно море - Живко Атанасов, сподели мнението си след двубоя със Славия. Двата тима не успяха да се победят и завършиха при резултат 1:1.

"Получихме един лесен гол, имайки предвид, че сме с най-добрата защита. Не успяхме да реализираме втори и равенството не ни устройва.

Доволни сме, борихме се, дадохме всичко от себе си. Опитахме се да вкараме втори гол. Доволни сме от себе си. Излязохме, за да победим. Искахме да играем футбол. Получиха ни се доста неща, но не успяхме да победим и съжалявам, че не се случи. Ако не победим Левски, отпадаме от битката за третото място. Борехме се през целия сезон, но сега се свежда всичко до един мач, който трябва да победим.

Това е двубой, който трябва да вземем. В живота няма нищо на всяка цена обаче. Левски играе страхотно в момента, но нищо не се знае. Отборът на Левски е силен с дълга пейка и ще се представят на ниво. Има разлика между стадион "Тича" и "Герена". Аз вече имам достатъчно опит, срещу грандовете се играе по различен начин", заяви Атанасов.

Илиан Илиев с претенции към изготвящите програмата на efbet Лига

Илиан Илиев с претенции към изготвящите програмата на efbet Лига

"Можехме да играем през три дни и да се даде по-голяма почивка"