Наставникът на Черно море - Илиан Илиев даде мнението си след равенството 1:1 със Славия. Бившият национал изрази несъгласието си с програмата, съставена за плейофите в efbet Лига. Илиев отправи поглед към предстоящия мач с Левски.

"След гола Славия малко се активизира - мисля, че контролирахме нещата. Допускаме грешка в ситуация, за която сме тренирани, не направихме нещата както трябва и Славия се възползва. След това опитахме да атакуваме, но не стана. Искахме да водим мача, да търсим гол, съжалявам, че не успяхме да задържим преднината. Винаги когато единият отбор поведе, другият се активизира, а ти се прибираш малко. Славия има добри индивидуални изпълнители, трябваше да се подсигуряваме по фланговете, играем на чужд терен, получиха ни се нещата до гола, диктувахме играта.

Със сигурност може да се играе по-добре, през зимната пауза не успяхме да вземем хора, които да заместят отсъстващите в атака, това донякъде повлиява в завършващата фаза. Опитвахме се високо да ги пресираме, Славия е отбор, който върти добре фланговете, не съм гледал ситуацията за дузпа, нали има ВАР. Претенция имаме за картона на Влатко Дробаров, който му е пети, лека ситуация беше, но не можем да го върнем, пропуска мача с Левски.

На три точки сме от Ботев (Пловдив). Беше по-добре да вземем пълния актив от точки, но се надявам да продължи по същия начин битката в шестицата. Със сигурност ще се опитаме да победим Левски, горе-долу за месец ще изиграем три мача, Славия сега ще почива 13 дни, можехме да играем през три дни и да се даде по-голяма почивка. Тези хора със сигурност не мислят за футболистите, а просто да се нагласи някаква програма, това е положението", каза Илиан Илиев.

Славия - Черно море 1:1 в мач от efbet Лига

Славия обърка плановете на Черно море за третото място в efbet Лига

"Моряците" за пореден път не загубиха в квартал "Овча купел"