В лагера на Черно море са убедени, че ще бият Левски в предстоящия двубой между двата отбора и по този начин ще сложат край на негативната серия срещу „сините". Както е известно, „моряците" нямат победа срещу този съперник за първенство от далечната 1978 г.

Крилото на варненци Тодор Колев е сигурен в успеха и чака с нетърпение срещата. „Вярвам, че най-после ще победим Левски. Играем вкъщи и ще излезем пределно мотивирани. Това, че на практика не гоним конкретна цел, няма значение. Всички футболисти в отбора имат огромно желание да победят, просто заради самата победа и заради нашите фенове. За пореден път ще докажем, че играем честно. Ситуациите в другите състави в групата не ни интересуват, ние си гледаме нашето представяне", заяви Колев, цитиран от pozvanete.bg.

Според него в момента Черно море и Левски са равностойни и ще се получи оспорван двубой. „Те не се намират в добро състояние и това е видно. В крайна сметка обаче, представянето им си е техен проблем. Аз лично не се вълнувам от това, което става при съперника", каза още Колев.

Той бе категоричен, че тръпката за него не е по-особена, когато излиза срещу „сините". „Няма значение дали играем с Левски, ЦСКА, или някой по-слаб отбор. Целта винаги е да победим. Аз съм черноморец и за мен е тръпка всеки един мач, в който излизам с екипа на „Черно море". Най-много се надявам стадион „Тича" отново да бъде пълен. Болно ми е, че през тази година разочаровахме привържениците. За това искам поне малко да ги зарадваме с една хубава победа и отново да си върнем доверието им", допълни юношата на „моряците".