Полузащитникът на Черно море - Стефан Велев, говори за предаването "Домът на футбола" по Diema Sport. Опитният футболист разкри какво очаква от предстоящия мач с ЦСКА, как е видял битката с Левски на "Тича", може ли някой да спре Лудогорец и други интересни и актуални теми.

"Очаквам да победим с добра игра. Всеки мач излизаме за победа. За мен е учудващо след първия ни мач с тях на "Армията". Но имат резултати. Винаги може да се вземе повече от някой двубой. Не ни беше ден. Хубаво е, че във футбола винаги има следващ мач. Тепърва ще им видим силните страни".

Матей виси и за мача срещу Черно море

Матей виси и за мача срещу Черно море

Контузен е

"Едва ли ще се изненадаме с ЦСКА, но винаги има детайл, който може да обърне мача. ВАР може да изненада всеки. Учудващо е, че ВАР не всеки път помага. Надявам се да дойдат фенове, да е хубаво времето - все пак е в събота двубоят. Винаги е било хубаво да играеш пред пълни трибуни".

"Съжаляваме за загубата от Славия. Да не се повтарям - идва следващ мач. Опитваме да помагаме на по-младите. Все пак всичко си зависи от младите".

"Във варненското дерби имаше страхотна атмосфера, но съм разочарован, че не победихме. Трябва да има повече такива мачове в България. Надявам се на "Тича" да играя в такова дерби. Играем мач за мач, но искаме и топ 6. Рано е за сметки".

"Следя си бившите тимове, обичам футбола и затова гледам. В Левски е ясна ситуацията. Не се получи кой знае какъв мач с тях. Но винаги е колкото ти позволи съперника. Да, Левски изостава с точките, за мен е учудващо. Според мен бяха фаворит да се борят с Лудогорец. Доста е интересно на върха, но Лудогорец виждаме с какви отбори се надиграва. Не е добре, че са с чужденци, но срещу името им пише България".

"Илиан Илиев всеки ден изисква, трябва да свеждаме грешките до минимум, това иска. Не мога да кажа дали ще приключа кариерата си на "Тича". Ще опитам да остана по-дълго. Никога не е късно да опиташ навън, ако има такава възможност, защо не?".