Защитникът на Черно море Стефан Станчев заяви, че не е късно "моряците" да постигнат още по-хубави резултати до края на календарната година, тъй като им остават пет срещи в Първа лига. 

"Най-хубавият период, тук се чувствам перфектно, у дома, има предпоставки да се случват още по-добре нещата. Няма смисъл да се връщам назад, Купа и Суперкупа естествено са били най-хубавите моменти, тези моменти никога няма да бъдат повторени. Дори в тези моменти няма защо да се главозамайва човек, защото може да си от другата страна скоро.

Георги Китанов пред ТОПСПОРТ: Моя е вината, че загубих титулярното си място в ЦСКА

Георги Китанов пред ТОПСПОРТ: Моя е вината, че загубих титулярното си място в ЦСКА

"Най-хубавите ми мигове с Черно море са спечелването на Купата и Суперкупата на България"

Миналата година отстранихме Левски на Герена и после отпаднахме от третодизивионен отбор - от Литекс, така че кел файда. Сега имаме още много кръгове.

Това в временно класиране в Топ 6, със сигурност никой не прави изводи. Всички очаквахме по-хубави резултати. Не е късно да ги постигнем. До края на годината остават пет мача, всичко е в нашите крака.

Всички се опитваме да си го обясним, получаваме много голове този сезон. Имаше 3 мача с кошмарно много голове. Истината е, че всеки търси вина в себе си. Нямам точно мнение къде сме сбъркали, може би някакво несработване. Футболът е такава игра, че всяка грешка може да се накаже. Някой път липсва концентрация в точния момент.

Групата на Черно море за гостуването на Септември

Групата на Черно море за гостуването на Септември

За мача отпадат Атанас Зехиров и Стефан Станчев, Мартин Минчев, Георги Божилов и Патрик Андраде

Очаквам труден мач срещу Септември. Традиционно играем трудно с тях. Отиваме за един труден мач с достатъчно респект и търсим задължителна победа", коментира Станчев.

Цялото интервю може да чуете в следващото видео: