Истинско приключение очаква Черно море по пътя до Андора. След като вариантът чартърен полет отпадна, шефовете на клуба са се спрели на пътуване с прекачване. Футболистите ще тръгнат с чартър за Барселона утре в 8,30 часа. Очаква се варненци да кацнат в Барселона около 11,30 часа българско време. След това отборът ще пътува с автобус до Андора, като пътят е около 3 часа.

От варненския клуб са заявили тренировка на официалния стадион, където на следващия ден е мачът реванш от първия предварителен кръг от турнира за Купата на УЕФА срещу Сант Хулия. Тренировката е предвидена в часа на срещата - 21,30 българско време. След двубоя варненци ще преспят в Андора и се ще се приберат в петък.

Единствено Даниел Георгиев има болки в коремните мускули. Според лекаря на отбора д-р Мутлу, положението с играча не е сериозно и той почти сигурно ще е на разположение на Никола Спасов. Групата за мача ще бъде определена след днешната тренировка. Възможно е преди заминаването „моряците" да подпишат с аржентинеца Адриан Фернандес, с който водят преговори. Въпреки това той няма как да бъде картотекиран за реванша със Сант Хулия.