Един от помощниците на Черно море Петър Костадинов, който замести на резервната скамейка наказания Илиан Илиев, сподели мнението си след минималната победа над Хебър от 10-ия кръг на efbet Лига. Наставникът заяви, че е бил сигурен в успеха, въпреки че съперникът игра по-затворено.

"Вярвахме, че ще победим. Тази победа дойде твърде късно. Бяхме наясно още преди мача, че ще имаме затруднения. Първото полувреме имахме проблеми с движението на топката. Имахме една-две ситуации от статични положения.

Черно море - Хебър 1:0 в efbet Лига

Драма на "Тича"! Черно море срази Хебър в края и се доближи на точка от върха

Николай Златев отбеляза победния гол в 86-та минута

През второто вдигнахме темпото на подаванията и създадохме ситуации пред противниковата врата. Смените, които направихме, допринесоха за тази победа. Трябваше да намерим пространства между халфовата и защитната им линия, за да им създадем проблеми.

Поздравявам отбора на Хебър за дисциплинираната игра. Може би играха за 0:0 и това им изигра лоша шега. Поздравявам и Ники Златев за гола. Той е сериозно момче и мисля, че е бъдещето на Черно море.

Героят за Черно море: Много трудно се печели такъв мач, борим се за челните позиции

Героят за Черно море: Много трудно се печели такъв мач, борим се за челните позиции

Казаха ми да вкарам повече острота и да центрирам към наказателното поле

Разбира се, че липсата на Илиан Илиев ще е сериозна. Ще обжалваме наказанието и се надяваме то да бъде намалено, защото смятаме, че е пресилено.

За нас Сердюк вече е затворена страница. Ръководството прецени, че офертата на ЦСКА 1948 е добра и вече сме приключили с тази тема. Има футболисти, които са жадни да го заместят. Неговите качества са много добри, но мисля, че така ще бъдем по-силни като отбор", каза Костадинов.