Едгар Пачеко е последното ново попълнение на Черно море през зимата. Крилото подписа с "моряците" в последите часове на трансферния прозорец в България, който вече затвори, пише "Тема спорт".

Черно море с нов футболист в последните часове от трансферния прозорец

Черно море с нов футболист в последните часове от трансферния прозорец

"Моряците" взеха Едгар Пачеко

Оказва се, че 22-годишният офанзивен футболист е син на бивш съотборник на старши треньора на Черно море Илиан Илиев. Бащата, също Едгар Пачеко, е играл с Илиев в Бенфика. Българинът играе на "Да Луж" между 1995 и 1997 година, а Пачеко от 1995 до 1998.

Роденият в Англоа футболист прави сериозно впечатление с екипа на лисабонските "орли", като това му носи трансфер в Реал Мадрид, макар и да не успява да запише мач за испанския гранд. След Бенфика Илиан Илиев също носи бял екип, но не на Реал Мадрид, а на Славия.

Наставникът на Черно море признава, че първоначално не е знаел за тази любопитна подробност, а е научил при заключителните преговори с агента на футболиста.

"Когато ми представиха играча, не знаех. Сега, преди два дни, когато говорих с агента му, разбрах, не на последно място, защото името е същото", заяви Илиан Илиев пред "A Bola".