Капитанът на Черно море Александър Алаксандров – Алекс обяви след мача със „смърфовете”, че арбитрите са им се извинили.

„След мача ни се извиняват съдиите. Каква полза от това. Трябваше да ги бием с 3:0. Само ни се извиняват тези съдии. Нищо няма да стане от този български футбол. Не знам кой трябва да свири. Това е проблем на БФС. Млади или нови казахме, че ще ги изтърпим, но не се получава. Губим много точки заради реферите. Не искам да коментирам резултата Левски-Локомотив (Сф)”, каза Алекс.

„Лошо започнахме двубоя. Получихме ранен гол, заяви след мача треньорът на Черно море Никола Спасов. - През първото полувреме имахме няколко ситуации и не успяхме да отбележим гол. През втората част тотално надиграхме Локо (Пд). Къде с късмет, къде с футболни умения. Играчите на Локо ни отразяваха много добре атаките.”

Треньорът на „моряците” обаче е разочарован от съдийството на Ивайло Стоянов. „Това е най-слабият съдия, който ни свири мач на нас. Непрекъснато имаше накъсвания на играта, спорнни ситуации и имам претенции за дузпа и червен картон за вратаря на Локомотив (Пд). С това водене на мача съдията изнерви играчите допълнително. Трябваше да се даде по-голямо продължение от добавеното  минутно”, обяви още Спасов.